Workshops

Workshop 'Help ... waar begin ik met opruimen?'

Deze interactieve workshop geef ik samen met collega Organizer Daphne Drupsteen van Firma Opgeruimd.

workshop

Je hebt het vast al eens eerder geprobeerd, je huis op orde te krijgen. Op de een of andere manier lukt dit niet. Je hebt geen idee waar je moet beginnen. Je raakt ontmoedigd en voor je het weet ben je weer met wat anders bezig. 

Wat gaan we doen?

Wij nemen je tijdens deze workshop graag mee in het opruimproces. Wat houdt je tegen om te beginnen met opruimen? Wat doen de spullen met je?  Hoe doe je dat nou eigenlijk opruimen? Dit is het gevolg van lastig keuzes maken en dat komt in de workshop ruimschoots aan bod.

Om er voor te zorgen dat je na de workshop thuis aan de slag gaat, werk je ook aan een persoonlijk opruimplan. Dit zet je aan het denken over jouw doel. Over wat jij nodig hebt om dit te bereiken en wij helpen je om het om te zetten in een concreet plan. 

Wanneer?

Op dit moment is er niets gepland. Wil je op de hoogte gehouden worden als er nieuwe data bekend zijn, laat dan je gegevens achter op de contactpagina.

Dit geldt ook voor als je zelf een gezelschap hebt waarmee je de workshop mee zou willen volgen. Uiteraard kunnen wij ook een workshop op maat maken. Laat ons je wensen weten. Stuur ons een bericht.

 

Scroll naar boven