Werkwijze

Ik kan je op verschillende manieren ondersteunen. Als stok achter de deur, als klankbord en motivator, maar we kunnen ook samen de klus klaren. Maar in alle gevallen gaan we eerst vaststellen wat jij nodig hebt om rust, ruimte en overzicht te ervaren. Dit is namelijk voor iedereen anders.

Als jij besloten hebt dat je weer overzicht en structuur wilt krijgen, dan is dit de werkwijze:

Het eerste contact is meestal per telefoon. We bespreken waar jij tegenaan loopt en mijn hulp bij wilt. We maken een afspraak voor een intake gesprek bij jou thuis of op de werkplek op een moment dat het jou past. De kennismaking is kosteloos en geheel vrijblijvend.

We maken kennis en jij kunt vertellen en laten zien waar je tegenaan loopt, wat jouw wensen zijn en welke hulp je zoekt. Ik doe een voorstel hoe ik je met jouw probleem ga helpen en geef een inschatting van de uren om dit te kunnen bereiken.

Ik stuur na onze intake een prijsopgave met het plan van aanpak en de kosten op basis van de ingeschatte uren. Na ondertekening hiervan maken we een afspraak om snel aan de slag te gaan !

Ik begeleid jou tijdens het hele proces, geef je tips, hulp en ondersteun je in de keuzes die gemaakt moeten worden. Er gebeurt niets zonder jouw toestemming. Mogelijk hebben we meerdere werkafspraken van maximaal 3 uur achtereen om het gewenste doel te bereiken.

Ik neem na 3 weken telefonisch contact met je op om te horen hoe je het hele proces hebt ervaren en of er nog hulp van mij nodig is.

Vanwege de maatregelen rondom het corona-virus is mijn werkwijze aangepast. Tijdens een werkbezoek hou ik mij aan de 1,5 meter afstand en neem extra hygiëne maatregelen. Heb je een voorkeur om virtueel samen aan de slag te gaan via zoom of skype, kan dit ook.