Zorgeloos en opgeruimd verhuizen

Verhuizen of verbouwen is voor de meeste mensen een erg stressvolle tijd. Er komt in korte tijd zoveel op je af. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Je hebt geen duidelijk overzicht hoe en wanneer je wat moet doen. Verhuizen staat niet voor niets in de top 5 van meest stressvolle gebeurtenissen in het leven!

Goed voorbereid en stressvrij verhuizen kan.

Als je gaat verhuizen moet er veel geregeld worden. Uiteindelijk moeten alle spullen worden ingepakt en het dagelijks leven gaat ook nog gewoon door. Zeker als je gaat verhuizen naar een kleinere woning moeten er ook keuzes gemaakt worden wat wél en wat niet mee kan. Daarbij is het een goed moment om kritisch naar alle bewaarde spullen te kijken, zodat je opgeruimd verhuist. Waarom spullen meeverhuizen als je ze vervolgens niet gebruikt? We geven de spullen een nieuwe bestemming als ze niet mee verhuizen  Ook voorafgaand aan een verbouwing is het fijn als je opgeruimd je spullen inpakt. Dat scheelt opslagruimte en maakt daarna het uitpakken een stuk makkelijker. Zo maak je een goede start in je nieuwe of verbouwde huis.

 

Refresh Organizing voor een zorgeloze verhuizing

  • samen uitzoeken en sorteren van de spullen in huis
  • inpakken van de spullen die meeverhuizen
  • het maken van een praktische planning
  • adreswijzigingen maken en versturen
  • het opzeggen / wijzigen van contracten bij instanties
  • samen uitpakken en inruimen in het nieuwe huis

Heb je veel ondersteuning nodig of maar voor één onderdeel? Er is veel mogelijk en ik help je er graag mee. Zie ook mijn overzicht van diensten wat ik aanbied. Hoe eerder je inzichtelijk hebt wat er gedaan moet worden, hoe beter. Bel mij om alvast telefonisch kennis te maken.

 

Scroll naar boven