Tarieven

Je bent klaar met de stapels, de spullen op de vloer of de kasten die veel te vol zijn. Klaar met de de onrust en de stress die dit geeft. Je wilt af van het piekeren hierover. Waarom nog langer wachten?

opgeruimd huis

Dit is het moment voor een opgeruimd en overzichtelijk huis.  Weer ruimte in je hoofd.  Met het resultaat dat je weer blij bent in je eigen omgeving. 

Voel je een drempel om hier professionele ondersteuning bij te vragen? Dat hoeft helemaal niet. Je bent zeker niet de enige die niet weet waar te beginnen en mijn hulp inschakelt. Laat mij je de ondersteuning en begeleiding geven die nodig is.  Of het nu om opruimen van spullen gaat, het organiseren van je administratie of je planning.

Ga voor een voordelig Organizing pakket

De verschillende Organizing pakketen staan hieronder en zijn voor alle diensten die ik aanbied

Dagdeel 3,5 uur

Wil jij graag een georganiseerde kledingkast of wil je liever je keuken of berging aanpakken? Gedurende 3,5 uur werken we naar jouw doel toe.

Vooraf doen we een telefonische kennismaking en vraag ik je een aantal foto’s te sturen. Zo kunnen we gelijk aan de slag!

€ 175,-*

jouw voordeel 9%

10 uren kaart

Tijdens maximaal 4 sessies van in totaal 10 uur gaan we samen aan de slag om structuur en overzicht te creëren in je spullen, papieren en/of planning.

De 10-uren kaart wordt vooraf betaald en de uren kunnen over een periode van een halfjaar worden gebruikt.

€ 495,-*

10 uur = 9 uur betalen

5 weken traject

We doen vooraf een kennismaking en bespreken we wat we gaan aanpakken en welk resultaat haalbaar is. 

In een aaneengesloten periode van 5 weken gaan we wekelijks 3 uur aan de slag om weer ruimte in jouw huis te krijgen. We gaan spullen uitzoeken en sorteren én delen kasten en kamers efficiënt in.

€ 690,-*

jouw voordeel 16%

Wil je liever geen pakket? Dat kan ook. Mijn uurtarief is € 55,- per uur. *

Organizer vanuit PGB

Vergoeding vanuit PGB

Voor mensen met een beperking of een ziekte bestaat de mogelijkheid om een PGB aan te vragen. Bijvoorbeeld als je een diagnose voor Autisme of AD(H)D hebt 

Met dit budget kan onder andere een Professional Organizer ingehuurd worden als je toekenning voor individuele begeleiding krijgt. Heb je nog geen PGB, dan kan ik je helpen bij de aanvraag.

* Als de reisafstand meer dan 10 km is, reken ik € 0,25 per extra km. Voor parkeren reken ik de daadwerkelijke kosten door.

Vrijgesteld van BTW.

Zie ook mijn Algemene Voorwaarden en Privacy Policy.

Scroll naar boven