Referenties en aanbevelingen

referenties en aanbevelingen
Hieronder een aantal referenties en aanbevelingen van mijn klanten. Leuk om te lezen hoe ze het resultaat en samenwerking met mij ervaren!

Fijne samenwerking, geduldig, zeer bruikbare tips en advies, een luisterend oor en ook veel gelachen! Dat zorgde dat ik altijd wel naar onze afspraken uitkeek. Heel erg tevreden met het resultaat. M.B. uit H.

Zeer tevreden. Door alle hectiek en tijdgebrek bleven veel dingen liggen. Hoe heerlijk als iemand werk uit handen kan nemen en je inspirerend kan begeleiden en je met andere en met voornamelijk frisse blik naar je project kan laten kijken. Het lijstje met persoonlijke reminders is helemaal top! Dat gaat mij zeker helpen om alles zelf bij te kunnen houden. Thanks Mireille! Warm aanbevolen! S.S. uit P

Na jarenlange ergernis over een ontplofte keuken en voorraadkast hadden we er zo genoeg van. Het lukte ons zelf niet om het netjes te krijgen. Met hulp van Mireille zijn we alle spullen gaan uitzoeken. Hierdoor kwamen we er achter dat we zoveel dingen niet meer gebruikten en deze weggedaan. Nu hebben we alleen de spullen over die we echt nodig hebben.

Mireille adviseerde een andere indeling van de  kastjes en laden. Dat werkt veel beter en we hoeven niet meer te schuiven om nog iets te pakken of terug te zetten. Ook de voorraadkast is nu strak georganiseerd. Hoera! Alleen wat erin hoort en alles op een vast plekje. We vragen ons af waarom we zo lang gewacht hebben om hier hulp voor te vragen. Dit hadden we veel eerder moeten doen! We raden iedereen aan die met zoiets worstelt, contact op te nemen met Mireille. Ze werkt professioneel en met geweldig resultaat. Fam.N uit O.

Door mijn burnout heb ik mijn appartement een beetje laten versloffen. Ik kreeg de tip om een opruimcoach in te schakelen. Vervolgens ben ik bij Mireille van Refresh gekomen. We hebben een plan gemaakt wat mij goed zou helpen. Ook al was mijn energie nog niet optimaal zo hebben we samen steeds een deel van een kamer uitgezocht en opgeruimd. Eindelijk weer een beetje lucht. Ik ben erg tevreden over de manier van werken van Refresh. Kan ik echt aanbevelen! R. vd H. uit H

Een berg papieren en een overload aan digitale bestanden. Wat moet je daar mee? Refresh Organizing vragen te helpen! Zo kan ik weer verder.Top! J. G. uit H

Ik heb autisme. Het is daardoor moeilijk voor mij om altijd maar alles te doen. Als ik erg moe ben helemaal. Bij sommige dingen heb ik hulp nodig. Iemand die mij begrijpt en die ik mag. Bij formulieren en bellen en afspraken bedenken. Wanneer ik iets moet doen.Mireille helpt me hiermee voor mijn autisme. Van een lijstje dat ik bewaar voor haar en ik heb al veel geleerd. Dit maakt me wel rustiger. S.L. uit A.

Heel blij met Mirelle. Goede hulp gehad in het creëren van orde in de chaos na de verhuizing. Goede tips voor mogelijkheden om op te bergen. Bedankt! L.M. uit L.

In ons drukke gezin komen wij meestal alleen toe aan de dagelijkse taken. De rest blijft vaak liggen. Zo ook het speelgoed en kleding van onze 3 kinderen. Er lag zelfs nog wat babykleding in de kast, waar de jongste al peuter is…. Ik heb Mireille van Mourik gevraag om me te helpen om alles uit zoeken op kledingmaten en leeftijdniveau van het speelgoed. Nu zijn er alleen nog dingen in ons huis die horen bij de leeftijd van onze drie kids. Resultaat? Hierdoor nooit meer verkeerd grijpen tijdens de ochtendspits en het wasgoed is nu snel opgeruimd in de heerlijk overzichtelijke kasten…Dit zou iedereen met een druk gezin gewoon eens moeten doen. Heel fijn! J. de M. uit H

Scroll naar boven