Over mij

Over mij en Refresh Organizing

Mireille van Mourik

Ik ben Mireille van Mourik en ik woon met mijn partner en 2 katten in Haarlem. We wonen in een vooroorlogs huis met heerlijke tuin waarin we regelmatig egels te logeren hebben.

In 2019 heb ik de stap naar Professional Organizer gezet. Vervolgens was dit ook de start van Refresh Organizing.

Mijn overtuiging en eigen ervaring is dat een goede balans in leven en/of werk meer ruimte geeft aan mooie en nieuwe dingen. Structuur in je leven brengt een positieve verandering teweeg en vervolgens een aanzet kan zijn tot een gedragsverandering.

Mireille van Mourik

Ik ben Mireille van Mourik en ik woon met mijn partner en 2 katten in Haarlem. Hier wonen wij in een vooroorlogs huis met heerlijke tuin waarin we regelmatig egels te logeren hebben.

In 2019 heb ik de stap naar Professional Organizer gezet. Vervolgens was dit ook de start van Refresh Organizing.

Mijn overtuiging is dat een goede balans in leven en/of werk meer ruimte geeft aan mooie en nieuwe dingen. 

Door structuur in je leven te brengen, start je een proces dat vervolgens ook een aanzet kan zijn tot gedragsverandering. 

Refresh Organizing

Door mijn jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening heb ik een waardevolle basis voor het vakgebied van organizer. Het optimaliseren van processen, het plannen en organiseren speelden in mijn werk een grote rol om structuur en overzicht te houden. Kortom, dit is wat ik graag doe en goed in ben.

Vanwege mijn kennis van administratieve en financiële zaken, timemanagement en coaching kan ik daarom óók zzp’ers een grote stap naar verandering laten zetten. Waarmee kan ik jou helpen?

 

Professional Organizer en nabestaandenbegeleider.

De opleiding tot Professional Organizer heb ik gevolgd bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO), waarbij ik ook ben aangesloten.

Daarnaast heb ik het certificaat Nabestaandenbegeleider via Terra behaald, zodat ik als organizer ook klanten in een rouw situatie goed kan ondersteunen.

Refresh Organizing Haarlem
KvK: 75790467
AGB: 41786226