Voor een opgeruimd huis

Je wilt graag een opgeruimd huis maar je ziet toch wel erg veel spullen. In de overvolle kasten, maar misschien ook wel op de vloer en tafels. Vindt jij het ook zo lastig om je huis op te ruimen en vooral…het opgeruimd te houden? Voel je je wel eens bezwaard als je bezoek krijgt, waardoor je snel ruimte maakt zodat het er minder rommelig uitziet?

Dat is helemaal niet nodig. Dat kan ook anders. Laat mij je helpen bij het opruimen en organiseren van je spullen en je huis. 

Je huis opruimen met een Opruimcoach

organizer en opruimcoach in Lisse

Door samen jouw spullen uit te zoeken, weet je weer wat je hebt en of je dit wilt bewaren. Zo komt er weer ruimte in de kasten, zodat deze opnieuw praktisch kunnen worden ingedeeld.  Alles krijgt een vaste plek, waardoor het je na gebruik het ook weer makkelijker opbergt. 

Hierdoor is het ook eenvoudiger  om je huis opgeruimd te houden. Daarnaast gaat het schoonmaken ook veel sneller, omdat je niet steeds spullen hoeft te verplaatsten.  Dat scheelt tijd en energie.  Laat mij je helpen om weer structuur en overzicht te krijgen. Lees ook mijn blog over  structuur om chaos in je hoofd te verminderen.

Of het nu om 1 kast gaat, 1 kamer of je gehele huis. Het gaat er uiteindelijk om dat jij je weer prettig voelt in je eigen huis. De tijd die we dat kost, hangt af van jouw  tempo in het maken van keuzes en uiteraard de hoeveelheid spullen.

.

spullen-opgeborgen-in-mand

Wat levert het jou op?

  • rust in je hoofd 
  • je ziet dat er weer ruimte in huis is
  • meer tijd omdat het opruimen en schoonmaken sneller gaat
  • geen gezoek meer naar spullen waarvan je niet meer weet waar ze liggen
  • opluchting: jij bent weer de baas  over je spullen 
  • je koopt minder spullen, omdat je nu weet wat je hebt en waar het ligt.
  • meer energie omdat je je weer fijn voelt in je huis
  • opruimen met ouderen en senioren: het huis en de kasten opnieuw ingedeeld, zonder onnodig rekken en bukken. Lees meer over opgeruimd ouder worden.

Opruimen na een overlijden

Spullen en papieren uitzoeken na een overlijden is een zware en emotionele  taak voor de nabestaanden. Ik heb als organizer óók een certificaat voor nabestaandenbegeleiding. Hierdoor kan ik je goed ondersteunen bij het opruimen en ordenen van de spullen. Tijdens dit proces is er alle ruimte voor emoties en herinneringen. 

Twijfel je of heb je vragen, twijfel niet en neem gewoon contact met mij op.

 

Scroll naar boven