Huis opruimen

Je wilt een opgeruimd huis maar je ziet overvolle kasten en kamers. Heb jij ook moeite met het opruimen van je huis? Spullen waarover je struikelt of dingen waarnaar je steeds loopt te zoeken? Voel je je niet meer thuis in je eigen huis? Dan is het echt tijd dat jij je huis gaat opruimen en organiseren.  

Je huis opruimen met een Professional Organizer

Ik help je met keuzes maken bij het opruimen. Vervolgens kijken we samen waar én hoe je jouw spullen het beste kunt opbergen. Op een logische plek en op een efficiënte manier.  Dan is het ook makkelijker om het huis opgeruimd te houden, omdat alles een vaste plek heeft gekregen. Dat scheelt tijd en energie. Kortom, ik help jou om weer structuur te krijgen en te houden.. 

Hoeveel tijd we daarmee bezig zijn, hangt af van de hoeveelheid spullen én het tempo waarmee jij beslissingen wilt of kunt nemen. Of het nu om 1 kast gaat, 1 kamer of je gehele huis. Het gaat er uiteindelijk om dat jij je weer prettig voelt in je eigen huis.

Het resultaat

  • rust in je hoofd doordat de klus achter de rug is
  • je ervaart weer ruimte in huis
  • meer tijd omdat bijhouden nu makkelijker is
  • niet meer zoeken naar spullen omdat alles een vaste plek heeft gekregen
  • meer energie omdat je huis weer een fijne plek is om te zijn
  • opluchting omdat jij weer de regie over je spullen hebt

Wil je zelf aan de slag, dan is de interactieve workshop “Help, waar begin ik met opruimen?” misschien wel iets voor jou.  

Opruimen na een overlijden

Opruimen na een overlijden is een emotionele en zware taak voor de nabestaanden. Ik heb als organizer óók een certificaat voor nabestaandenbegeleiding. Hierdoor kan ik je goed ondersteunen en alle ruimte bieden voor emotie en herinneringen. 

Twijfel je of heb je vragen, schroom niet en neem gewoon contact met mij op.

 

Refresh Organizing Haarlem
KvK: 75790467
AGB: 41786226