Huis opruimen

Je wilt een opgeruimd huis maar je ziet overvolle kasten en kamers. Heb jij ook moeite met het opruimen van je huis? Teveel spullen in je huis waarover je struikelt of dingen waarnaar je steeds loopt te zoeken? Voel je je niet meer thuis in je eigen huis? 

Dan is het echt tijd dat jij je rommelige huis gaat opruimen en organiseren. Ik bied hulp bij het opruimen en begeleiding bij het uitzoeken van de spullen.

Je huis opruimen met een Opruimcoach

huis opruimen met opruimcoach

Ik help je met keuzes maken tijdens het opruimen en de spullen te sorteren. Vervolgens kijken we samen waar én hoe je jouw spullen het beste kunt opbergen. Op een logische plek en op een efficiënte manier. 

Zo is het ook makkelijker om het huis opgeruimd te houden, omdat alles een vaste plek heeft gekregen. Dat scheelt tijd en energie. Kortom, ik help jou om weer structuur en overzicht te krijgen. Lees hier verder als je wilt weten hoe belangrijk structuur is om chaos in je hoofd te verminderen.

Hoeveel tijd we daarmee bezig zijn, hangt af van de hoeveelheid spullen én het tempo waarmee jij beslissingen wilt of kunt nemen. Of het nu om 1 kast gaat, 1 kamer of je gehele huis. Het gaat er uiteindelijk om dat jij je weer prettig voelt in je eigen huis. 

.

Het resultaat

spullen-opgeborgen-in-mand
  • rust in je hoofd doordat de klus achter de rug is
  • je voelt weer ruimte in huis
  • meer tijd omdat bijhouden nu makkelijker is
  • niet meer zoeken naar spullen omdat alles een vaste plek heeft gekregen
  • meer energie omdat je huis weer een fijne plek is om te zijn
  • opluchting omdat jij weer de regie over je spullen hebt
  • je koopt minder spullen. omdat je nu wél weet waar ze liggen
  • voor ouderen en senioren: de spullen staan weer op een goed bereikbare plek, zonder onnodig rekken en bukken. Lees meer over opgeruimd ouder worden.

Opruimen na een overlijden

Opruimen na een overlijden is een emotionele en zware taak voor de nabestaanden. Ik heb als organizer óók een certificaat voor nabestaandenbegeleiding. Hierdoor kan ik je goed ondersteunen bij het uitzoeken van de spullen én alle ruimte bieden voor emotie en herinneringen. 

Twijfel je of heb je vragen, twijfel niet en neem gewoon contact met mij op.

 

Scroll naar boven