Opruimcoach Heemstede

Je ziet overvolle kasten en kamers. Spullen waarover je struikelt of dingen waarnaar je steeds loopt te zoeken. Als het je moeite kost om een opgeruimd huis te krijgen, kan je wel wat hulp gebruiken. 

Schakel de hulp in van een opruimcoach in.  Ik kom ook in Heemstede en begeleid jou bij het uitzoeken van de spullen, het sorteren en het op een logische manier opbergen. Zo krijg je de juiste ondersteuning om je huis weer te organiseren. Vooral als je last van je spullen hebt en hierdoor gaat piekeren of stress door krijgt. Helemaal niet nodig, hulp is nabij en een georganiseerd huis dus ook.

 

Hulp van een Opruimcoach

opruimcoach Heemstede

Ik ondersteun je bij het maken van lastige keuzes tijdens het opruimen en om de spullen vervolgens te sorteren. Ook kijken we samen waar én op welke manier je jouw spullen het beste opbergt. Op een efficiënte manier en op een logische plek.

Zo is het makkelijker om het huis bij te houden, omdat alles een vaste plek heeft gekregen. Dat scheelt veel tijd en energie, ook in schoonmaken. Kortom, ik help jou om weer overzicht en structuur te krijgen. Lees hier meer over structuur aanbrengen om chaos in je hoofd te verminderen.

Uiteraard hangt de tijd die we daarmee bezig zijn af van de hoeveelheid spullen én het tempo waarmee jij keuzes maakt. Of het nu om een berging, zolder of je gehele huis gaat. Het belangrijkste is uiteindelijk dat jij je weer prettig voelt in je eigen huis. 

spullen-opgeborgen-in-mand

Het resultaat als je een opruimcoach inhuurt

  • je ervaart weer ruimte in huis
  • je bespaart tijd omdat het bijhouden nu makkelijker is
  • je hoeft niet meer te zoeken naar je spullen omdat nu weet waar alles ligt
  • positieve energie omdat je huis weer een fijne plek is om te leven
  •  jij hebt weer de regie over je eigen spullen 
  • minder stress omdat de klus achter de rug is
  • omdat je nu wél weet waar je spullen liggen koop je minder.
  • als je al wat ouder bent: het huis en de kasten zijn weer praktisch ingedeeld.  Onnodig rekken en bukken is verleden tijd. Lees meer over opgeruimd ouder worden.

Als je alvast wat praktische tips wilt, lees dan mijn blog over hoe je je huis opgeruimd krijgt én houdt.

Opruimen na een overlijden

Opruimen na een overlijden is een moeilijke taak. Vaak erg emotioneel voor de nabestaanden. Als opruimcoach en organizer heb ik óók een certificaat voor nabestaandenbegeleiding. Hierdoor kan ik je optimaal begeleiden bij het uitzoeken van de spullen én alle ruimte geven voor emoties en herinneringen. 

Twijfel je of heb je vragen, wacht niet en neem gewoon vrijblijvend contact met mij op.

Scroll naar boven