Administratie op orde

Stel je eens voor…jouw administratie helemaal op orde. Geen losse stapels papieren meer overal in huis. Geen grote hoeveelheid aan digitale bestanden meer waarin je niets terug kunt vinden. Hierdoor precies weten waar je jouw belangrijke documenten snel kunt terugvinden.  Bovendien is het gemakkelijk up-to-date te houden. Van papierwinkel naar een overzichtelijke administratie. Niet meer zoeken, wanhopen en de stapels verder laten groeien. Stel je eens voor dat je dat voor elkaar krijgt.

administratie op orde

Als je weet wát je moet bewaren en voor hoelang is dat al een eerste stap. Als je weet welke informatie overbodig is omdat deze niet meer actueel is of eenvoudig online is te vinden, scheelt dat enorm. 

Met een overzichtelijk opbergsysteem vindt je alles makkelijk terug. Passend bij jou, of dat nu ordners zijn en/of digitale mappen. 

administratie op orde

Wanneer je weet wát je moet bewaren en voor hoelang is dat al een eerste stap. Als je vervolgens ook weet welke informatie overbodig is, scheelt dat enorm. Bijvoorbeeld doordat deze eenvoudig online te vinden is.

Met een overzichtelijk opbergsysteem vindt je alles makkelijk terug. Passend bij jou, of dat nu ordners zijn en/of digitale mappen

Ik kan je helpen de administratie uit te zoeken en hierna op orde te brengen. Daarnaast kunnen we kijken naar de uitgaven:

  • zijn bijvoorbeeld alle verzekeringen nog van toepassing op jouw situatie?
  • en zijn alle abonnementen nog gewenst?
  • of kunnen bepaalde diensten niet alleen beter maar ook goedkoper?

Na een overlijden of ingrijpende gebeurtenis

Als gevolg van een overlijden komt er veel op de nabestaanden af. Emotioneel maar ook op administratief en organisatorisch gebied. Daarom bied ik als Professional Organizer én nabestaandenbegeleider praktische hulp en emotionele begeleiding na overlijden. Naast administratieve hulp, kan ik ook op andere gebieden ondersteunen. Kijk hier voor een overzicht.

Wil je administratieve taken liever niet meer zelf doen?

Voor ZZP’ers en kleine zelfstandigen kan het een geruststellende gedachte zijn als je bepaalde administratieve taken aan iemand anders kan overlaten. Tijdelijk of voor onbepaalde tijd. Misschien omdat je er niet zo handig in bent of omdat je jouw tijd liever aan je klanten besteedt. Herken je dit? 

Neem dan contact met mij op om te bespreken welke taken jij graag wilt overdragen.