Diensten

Diensten

Waar kan ik jou in begeleiden? Ik bied verschillende diensten aan zodat je weer rust ervaart op het gebied waar jij dat nodig hebt. 

Werken met een organizer kost tijd en geld maar ook energie. Maar de overweging om met een organizer aan de slag te gaan, is niet voor niets. Blijkbaar is NU het moment voor jou. Doordat je stress ervaart, wil je dat er een oplossing komt en dat er daarom iets verandert.

Je wilt ondersteuning om jouw zaken op orde te brengen. In een bepaalde ruimte of in het gehele huis,  in jouw administratie of in je agenda.

Opruimen

Je wilt niet meer zoeken naar je spullen. Daarom krijgt alles een vaste en logische plaats zodat het ook makkelijker is om bij te houden. 

Administratie

Je bewaart alleen nog wat nodig is.  Je bent nooit meer belangrijke papieren kwijt. Overzichtelijk opgeborgen in ordners of een digitaal archief.

Plannen

Beter prioriteiten stellen en realistisch plannen. Dát is de eerste stap naar overzicht en daarmee controle over je agenda.

Verhuizen

Een verhuizing staat in de top 5 van meest stressvolle gebeurtenissen.  Maar dit kan ook anders als je een goede voorbereiding treft.

Opruimen

Je wilt niet meer zoeken naar je spullen. Daarom krijgt alles een vaste en logische plaats zodat het ook makkelijker is om bij te houden. 

Administratie

Je bewaart alleen nog wat nodig is.  Je bent geen belangrijke papieren meer kwijt. Overzichtelijk opgeborgen in ordners of een digitaal archief.

Planning

Beter prioriteiten leren stellen en realistisch plannen. Dát is de eerste stap naar overzicht en daarmee controle over je agenda.

Verhuizen

Een verhuizing staat in de top 5 van meest stressvolle gebeurtenissen. Maar dit kan ook anders als je een goede voorbereiding treft.

Overweeg de hulp van een Professional Organizer als je...

  • regelmatig stress ervaart vanwege teveel spullen of te weinig ruimte.
  • een overvolle werk- en privé agenda hebt.
  • door (tijdelijk) lichamelijk ongemak bepaalde zaken niet kunt bijhouden.
  • als ZZP’er of werknemer het overzicht dreigt te verliezen
  • met autisme, ADHD of ADD hulp nodig hebt met plannen en overzicht houden.

Particulier

Video afspelen

Zakelijk

Video afspelen

Particulier

Video afspelen

Zakelijk

Video afspelen

Het resultaat nadat je met een organizer hebt gewerkt:

  • je loopt niet meer te zoeken naar bepaalde spullen
  • ruimte in je huis en hoofd
  • duidelijkheid over welke taken je op een bepaald moment moet doen
  • er is weer rust om te genieten van de dingen die belangrijk zijn
  • na een traject met mij heb een werkwijze en resultaat ervaren waardoor er ook een verandering in jezelf is gestart. Dit kun je vervolgens in de toekomst doorzetten, met óf zonder hulp van mij.

Lees hoe mijn werkwijze is en neem contact met mij op om een afspraak te maken voor een vrijblijvende kennismaking.

Refresh Organizing Haarlem
KvK: 75790467
AGB: 41786226