PROFESSIONAL ORGANIZER

Voor een opgeruimd huis en hoofd

09.06.2020

Boek Vaarwel spullen

Boek-Vaarwel-spullen.jpgDit boek van Fumio Sasaki is een aanzet tot minder. Ook als je niet erg gecharmeerd bent van een minimalistische levensstijl zet hij je zeker aan het denken over hoe jij zelf met spullen omgaat. Ik vind dit een lekker leesbaar boek dat je zeker bewaart om nogmaals te lezen…

Fumio Sasaki is single, dertiger en werkzaam als redacteur bij een uitgeverij. Hij woont in een klein appartement in Tokyo, met drie shirts, vier broeken, vier paar sokken en niet veel meer. Een paar jaar geleden realiseerde hij zich dat al zijn materiële bezittingen hem eerder ongelukkig dan blij maakten, en dus besloot hij het gros van zijn spullen weg te doen.

“Het verminderen van het aantal bezittingen dat je hebt, is geen doel op zich. Ik geloof dat minimalisme een methode is waarmee mensen de spullen kunnen vinden die werkelijk belangrijk voor hen zijn.” schrijft Fumio Sasaki aan het begin van zijn boek.

Hoeveel spullen er voor jou werkelijk belangrijk zijn, is nog de vraag. Heb jij het gevoel dat je zelf echt teveel spullen bewaart, dan is dit een goede manier om het opruim- proces in je hoofd alvast een start te geven. Een aanrader!

Mireille - 10:52 @ algemeen | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn